Vremenska napovedTrenutne razmerePadavine in opozorilaVodne razmereVreme SlovenijaHribi in smučiščaPrometne informacijePotresi

Promet in cestne razmere

Vir: Promet.si, ponedeljek, 30.3.2020 ob 10:36

Zaradi preverjanja tovornih vozil na avstrijski strani so do preklica možne občasne kratkotrajne popolne zapore predora Karavanke proti Avstriji. Burja:
Omejitev 2. stopnje:
Na vipavski hitri cesti je med Nanosom in Ajdovščino promet prepovedan za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami.
- Omejitev 1. stopnje:
Na vipavski hitri cesti med Ajdovščino in Selom je promet prepovedan za kamp prikolice, hladilnike in vozila s ponjavami do 8 ton. Na cesti čez prelaz Vršič je promet dovoljen za osebna vozila z nameščenimi verigami. Zaradi del bo predvidoma do 20. aprila zaprta cesta Dornberk - Šempeter, med Gradiščem in Drago. Obvoz je urejen. Do preklica ob nedeljah, praznikih ter v petek pred veliko nočjo ni omejitve za tovorna vozila, katerih največja dovoljena masa presega 7,5 t.Zaradi preprečevanja širjenja nalezljive bolezni veljajo številne omejitve pri pretoku oseb in blaga med državami. Za več informacij preverite v rubriki Iz novic .OSTANIMO DOMA! Vir: www.promet.si

Več: Prometna karta |Kamere na cestah |Vreme po Sloveniji

Stran je še brez ocene. Bodite prvi in oddajte svojo oceno!

Tweeti o prometu


Prevoz tovornih vozil in skupnih vozil nad 7,500 kg - SPREMEMBA

26.3.2020, Promet.si

Zaradi izrednih razmer - zajezitve in obvladovanje epidemije COVID-19, bo na cestah v Republiki Sloveniji dovoljen promet tovornih vozil in skupin vozil, katerih največja dovoljena masa presega 7.500 kg, tudi ob nedeljah in dela prostih dnevih od 8. do 21. ure ter v petek pred veliko nočjo od 14. do 21. ure, v skladu z določbo 6. člena Odredbe o omejitvi prometa na cestah v Republiki Sloveniji (Uradni list RS, št.75/11).

Koronavirus in promet

11.3.2020, Promet.si

Na mejnih prehodih zaradi poostrenega nadzora prihaja do zastojev in daljšega čakanja. Tranzitni promet se odvija v konvojih. Spremenjen je tudi potek prometa zaradi poostrenega nadzora.

Polovična zapora ceste med Godovičem in Idrijo v zimskem času zaradi gradnje galerije Jelični Vrh (Zala)

23.12.2019, Promet.si

Sporočilo za javnost Direkcije RS za infrastrukturo

Popolna zapora na Ormoški cesti na Ptuju

17.10.2019, Promet.si

Zaradi dotrajanosti asfaltne prevleke na cesti G1-2/248 na podvozu pod železniško progo na Ormoški cesti na Ptuju, bo Direkcija RS za infrastrukturo izvedla sanacijo vozišča.

Cutting air pollution in Europe would prevent early deaths, improve productivity and curb climate change

16.10.2019, EEA

Europe’s air is getting cleaner but persistent pollution, especially in cities, still damages people’s health and the economy. The European Environment Agency’s (EEA) new analysis on air quality shows that exposure to air pollution caused about 400,000 premature deaths in the European Union (EU) in 2016.


Več: Vse novice |Novice o prometu


Oddajte svoj komentar


Napoved vremena O teh straneh Zasebnost in piškotki Povezave Na vrh strani